Jelenlegi hely

Vélemények

Gercsák Anett

Ha egy kalandos szülinapi bulit akarsz a gyerekednek, válaszd a Logikoffert! Kreatív, érdekes és bármely helyszínen alkalmazható játék. Nem, ez nem marketingszöveg, ez egy szülői tapasztalat  Garantáltan leköti a kisiskolás csapatot, élvezettel keresik a kincset, túráztatják az agyukat és tanulják a csapatmunka szépségeit  Élmény nekik, élmény a "kísérő" felnőttnek és még a lakás is épségben megússza  Higgyétek el, megéri! Köszönjük, Logikoffer!

Osztoics Bernadett

Nagyon kellemes időtöltés volt a játék és kint is teljesen jól tudtuk használni. A lányok nagyon élvezték a feladatokat és szerintem ennek a korosztálynak (8-9 évesek) telitalálat ez a szülinapi játék.

Palotai Viktória Kitti

Lánybúcsú keretében volt szerencsénk játszani a LogiKoffer-rel, és nagyon élveztük! Vigyor Ötletekben gazdag, fantáziadús játék, számtalan izgalmas feladvánnyal! Óriási élmény volt, nagyon szépen köszönjük! Király

Hinterstein Anikó

Kincskereső kalóz házibuli egy LogiKoffer-rel. Zseniális ötlet gyerekbulihoz, csak ajánlani tudom     

Horváth Genovéva

Még egyszer szeretném megköszönni a szülinapi játékot! Nagyon élveztük mi is, nemcsak a gyerekek Nevetés Hálából küldök néhány képet is! További minden jót a Logikoffernek! Szerintem fogunk még találkozni! Vigyor

Cser Mónika

Köszönjük a fantasztikus élményt!!! Nagyon jó hangulatú bő egy órát töltöttünk el a csapatépítő játékkal, küldök egy fotót is. Nevetés

Árvai Anna

A hónap elején a fiam szülinapi bulijára kibéreltük a kalózos koffert. A gyerekek nagyon jól szórakoztak. Végig összetartotta és lekötötte a csapatot a sok kreatív talány. Ezért utólag is végtelenül hálás vagyok és minden elismerésem a színvonalas kincskereső játékért! Köszönet érte! Vigyor

Szabady Réka

Szuper szülinapi meglepetés volt!! Ötletes feladtok, igényes kivitelezés!! Másfél óra kaland! Köszönjük!

Garai Dóra

Ez egy szuper játék! A szülinapi buli hangulatát teljesen feldobta! Örülök, hogy a gyerekek értelmes szórakozással töltötték az időt. Nagy siker volt! Igazán kreatív és egyedi az egész játékmenet. Remek szülinapi program volt! A kiegészítő csomag is nagyon tetszett!

Török-Dongó Melitta

Felnőtt koffer: sejtettük, hogy nem lehet rossz, de hogy ennyire ötletes, igényes, hiteles és érdekes, azt nem. Felülmúlta az elvárásainkat. Érdemes sokan játszani, szünetekkel, egy-egy kisebb csapatra bízva egy feladatot. Számtalan feladvány van benne. Köszönjük az élményt!

Hargitai Éva

Kedves gyerekzsúrok szervezésében érdekelt Szülőtársak, azaz Sorstársaim! Jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a kibérelhető LogiKoffer-t, ami közel 1,5 órás szórakoztató kincskereső társasjáték, rejtélyes feladványokkal. Beltérben is jól játszható, korcsoportonként különböző feladatokkal. Nagyon élvezték a lányok!

Dombovari Akos

Fantasztikus élmény volt a gyerekeknek ez a szülinapi játék. A szülinapi program végén mindenki úgy távozott, hogy ök is ilyen bulit szeretnének majd maguknak. Ennel nagyobb dícseret szerintem nem kell. Köszönjuk a LogiKoffer csapatának!

Marosi Andrea

Nagyszerű volt! Először nehezen indult be a szülinapi buli, de aztán a LogiKoffer játék mindenkit összehozott egy nagy kincskereső kalandra. Kivételesen igényes és ötletes megoldások. Remek szórakozást varázsoltak az otthonunkba. Köszönöm!

Békefy Dorottya

Visszajáró vendégek vagyunk! A legutóbbi remekül sikerült szülinapi buli után most családi rendezvényre vittük az új kalózos gyerekküldetést. Ez is nagy sikert aratott, csakúgy mint anno az állatos. Lányoknak és fiúknak is jó szívvel ajánlom, nálunk nagyon vegyes volt a társaság, de még a felnőtteket is izgalomba hozta a játék. Köszönjük az élményt!

Dombi Tamás

Kivételesen jó ez a szülinapi játék! Nagyszerű egyedi ötletek vannak benne. Ajánlom mindenkinek, aki szeret gondolkodni. A téli szünetre biztos, hogy kibéreljük a másik, új küldetést is. Nagyon bejött az egész családnak! Köszönjük!

Palotai Ildikó

Köszönjük szépen az élményt és a zökkenőmentes ügyintézést. Nagyon bejött a szülinapi bulin a Logikoffer, remek játékötlet gyerekzsúrra. A 10 éves lányok egymás szavába vágva igyekeztek minél előbb megoldani az izgalmas feladatokat, a kincsesláda tartalmát pedig pillanatok alatt felfalták.

Pásztor Csilla

Nagyszerű program szülinapi zsúrra! Kis lakásban is le tudtuk játszani, teljesen lekötötte a 8 vendég kislányt is. Nagyon tetszett nekik, hogy lépésről-lépésre juthattak el a kincsesládához. Ilyen jó játékötlet még tuti nem volt egy korábbi szülinapi zsúron sem. Köszönjük! Jövőre ismét jelentkezünk!

dr. Lévai Gábor

Irodai csapatépítésre vittünk el két bőröndre való játékot. Remek dolog, hogy bárhol könnyen lejátszható. Mindkét csapatnak nagyon tetszettek a kreatív feladványok. Nagy volt az izgalom és a verseny is, hogy ki talál előbb rá a kincsre. Jó volt erre az egy-másfél órára kiszakadni a napi rutinból.
Köszönjük!

Madarász Norbert

Óriási siker volt! Fiam és barátai szerint eddig ez volt a legklasszabb szülinapi program, pedig voltunk mi már korábban gokartozni és lézerharcolni is. Az már biztos, hogy a lányom szülinapi bulijára is bérelünk majd egy LogiKoffert. Nagyszerűen kitalált játék! Gratulálunk a készítőknek!

Dudás Annamária

Szuper volt! Teljesen lekötötte a gyerekeket a szülinapi zsúron. Csak egy a kár, hogy nem tartott még tovább. Remek az ötlet, gratulálunk a készítőknek! Biztos, hogy kibéreljük majd a következő LogiKoffer küldetést is! Köszönjük!

Nagyné Hajnalka

Remek játék! Kreatív,érdekes,szórakoztató és az elejétől végéig izgalmas. Igazán feldobta a lányom szülinapi zsúrját Köszönjük az élményt!
Ajánlom mindenkinek!

Pálfi László

10. szülinap - 5 gyermek - 1,5 óra izgalom :-) Emlékezetes és jó móka volt!

Ignácz Krisztina

Lányom 10. szülinapjára béreltem ki ezt a játékot. Igazán különlegessé varázsolta Anna szülinapi buliját, mind a nyolcan nagyon jól érezték magukat! A játék megvalósítása igényes, a küldetés izgalmas és kihívásokkal teli, a feladatok nagyon ötletesek. Nagyszerű szülinapi program a gyerekeknek otthonra! 
Csak ajánlani tudom!

Szekeres András

Csapatépítésre vittük a felnőtt Logikoffer küldetést! Zseniális játék, kreatív feladatokkal. Csak ajánlani tudom!

Tamásiné Anna

Nagyon jó volt! A játékküldetés igazán izgalmas, a feladatok nagyon változatosak. Remek szülinapi program kicsiknek és nagyoknak! 5 csillagos élmény!

Horváth Kornélia

Nagyszerü élmény volt! A hétvégi gyerekzsúrra két logikoffert is kibéreltünk. Amíg a gyerekek játszottak, mi szülök is jól éreztük magunkat.

Molnár Orsolya

A legjobb szülinapi program! Fiam és a barátai imádták a kincskeresést és a feladványokat!
Bátran ajánlom mindenkinek, megéri az árát! Köszönjük az élményt!

Vélemény beküldése