Jelenlegi hely

Vélemények

Venczel Tímea

Szuper, jól kidolgozott játék! Nemcsak a gyerekeknek tetszett,de a felnőtteknek is! Jövőre jöhet a másik tematika!

Nyitrai Klára

Hihetetlenül igényes, ötletes, szuper játék volt. Látszik, hogy a készítői időt, energiát nem sajnálva, a gyerekek szórakozását szem előtt tartva találták ki a feladatokat. Ajánlom mindenkinek, aki a szabad játék és őrjöngés mellett valami tartalmasabb időtöltést is szeretne egy gyerekpartira, megfizethető áron. Köszönjük az élményt. Hamarosan kipróbálunk egy másik koffert is Kacsintás

Barabás Krisztina

Kisfiam 9. szülinapi bulijára rendeltük meg a játékot amit hatalmas lelkesedéssel és kíváncsisággal fogadott a 10 fős gyerekcsapat. Már a koffer kinyitásakor felpörögtek, és ez a játék végéig nem hagyott alább. Maga a játék egy igényesen kivitelezett, rendkívül jól felépített, ötletes feladatsorból áll, melyben nincs két egyforma feladat. Játék során néhány izgalmas eszközzel is megismerkedhetnek a gyerkőcök, melyek elvezetik őket a megoldáshoz. Ezeket nagyon élvezték! Mi játék során egyes feladatoknál három csoportba osztottuk a gyerekeket, így mindenki aktívan részt vehetett az együttgondolkodásban, illetve az eszközökhöz is jobban hozzáfértek. Ez egy igazi csapatépítő játék, melyben a gyerekek egymást segítve teljesíthetik a küldetést és jutnak el a "KINCS"-hez! Minden elismerésem az ötletgazdáké, felejthetetlen élmény volt ez a 1,5 óra! Vigyor

Czakó Erika

Ez a játék elsőre akkora sikert aratott, hogy a következő szülinapra létszám stopot kellet alkalmazni. Hihetetlenül leköti a gyerekeket és irányvonalat ad a bulinak, csak dicsérni tudom. Köszönjük. Nevetés

Gyulavári Edina

Kisfiunk 7. szülinapjának fénypontja volt a LogiKoffer játék. Egy háznál tartott bulinál sokszor nehéz lekötni a gyerekeket, de most mentek, kutattak, agyaltak, ötleteltek, és mindannyian nagyon jól szórakoztak. Volt pár kisebb gyerek is (4-5 éves), de még ők is találtak kedvükre valót a fejtörők között. A rendelés maga nagyon flottul ment, még késő este is kedvesen fogadtak bennünket a csomaggal. Kisfiam a buli végén csak annyit mondott: “Bárcsak most kezdődne még csak a móka”. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.

Annus Mónika

Nagy élmény volt a “Nemzetek Aranya” minden egyes feladata, a lányok imádták! Ötletes, kreatív, gondolkodtató, szórakoztató játék. Ideális választás volt a 9. szülinapi bulira. 9 kislány izgatottan játszotta végig a 1,5 órát. Csak ajanlani tudom 7-10 éves korosztálynak, nem csak szülinapra! Szerintem 10 főig ideális. Ár-érték arányban is nagyon jó! Nagyon köszönjük Logikoffer! Lakat a száján

Szabady Réka

Tavaly  leánykánk 11 születésnapi buliján próbáltuk ki a kalózoskoffert. Szuper volt!! Élmény, ötletesség, kivitelezés kiváló!!!! Köszönjük!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!

Gazsó Katalin

Majdnem 10 éves lányom lelkendezve jött haza egyik barátnője szülinapjáról azt kérdezve lehet-e neki is logikofferes bulija.Mi a dzsungeleset választottuk és valóban elsöprő sikere volt a 10 vendég kislány körében. Jó döntés volt a kiegészítő szülinapi csomag választása így vált tejessé a buli.Úgy elfáradtak az élményektől,hogy semmi gondot nem okozott,hogy ittalvós buli keveredett belőle.Minden szülőnek ajánlom,remek ötletek,korrekt szolgáltató!

Portörő Ágnes

Nem akartunk klisészerű játszóházas szülinapot a kisfiunknak, hanem annál inkább valami izgalmasabbat, érdekesebbet kerestünk. A Logikoffer tökéletes választás volt, a gyerekek nagyon lelkesen oldották meg a rejtvényeket, teljesen olyan volt, mint ha az otthonunkba költözött volna egy igazi szabaduló szoba szerű játék. Szívből ajánlom mindenkinek! 

Kuzmányiné Nyeste Gabriella

Tíz 9 éves törte a fejét 1,5 órán keresztül a Dzsungel Kincse csomag felett. A szülinapi kiegészítő csomagból külön kiemelném az állatos névadós játékot és a mókás kvízt - rengeteget nevettünk! Lakat a száján  A zenei válogatás pedig remek hangulatot teremtett a szülinapi zsúr lezárásához. Csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!

Czinger Brigitta

Aggódva bár, de bízva a jó véleményekben mi is kipróbáltuk és fantasztikus sikere volt. Nevetés 8 gyerek 2 óra játék és még a házat sem kapták szét. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, szuper játék!!

Stromajer Andrea

15 gyerek két órán keresztül csendben, egymást segitve, együttgondolkodva játszott. Azt mondták a legjobb buli volt. Köszönjük! Vigyor

Hermann-Lizer Krisztina

Különleges, izgalmakkal teli szülinapi programunk volt ezzel a játékkal. Nem kellett előre gondolkodni, szervezkedni, készen kaptunk mindent. Köszönjük az ötletet! 

Hollai Gábor

9 gyerek 2 órán át, megállás nélkül játszott a DZSUNGEL KALANDJAIVAL.
Jól kitalált, igényesen kivitelezett, a gyerekeket motiváló, tényleg nagyszerű játék. Köszönjük! 

Koczka Éva

Nagyon ötletes játék! A gyerekek élvezettel és jókedvűen oldották meg
a kalandos feladatokat. Kislányom 10 éves szülinapi bulijának fő
programja volt. Fiúk, lányok egy véleményen voltak: Szuper játék! Nevetés

Juhász Márta

Nagyon szuper játék. A kislányom nagyon imádta. Fantasztikus ötlet! Eddig nem akart a kislányom otthon szülinapot tartani, de azt mondta jövőre is otthon lesz, egy újabb Logikofferrel!! Köszönjük az élményt.

Kelemen Magdolna

Nagyon jó szülinapi program. Igényes, szép kiegészítők. Csak ajánlani tudom, próbáljátok ki! Nevetés

Dudás Gábor

Ha valaki gyerekének szülinapi zsúrjára nem tudja, hová vigye, izgalmas progit szeretne, de nem ricsajt - tegnap gyerek party volt nálunk, s szabadulószobát rendeztünk a lakásban.

A játékokat a LogiKoffer-től béreltük, s a ráhangoló feladatokkal három órára lekötött egy 8 fős 9 éves fiú csapatot. 

Szabó Lajos

Köszönjük a játékot! Nagyon tetszett a gyerekeknek, izgalmas és tartalmas játék volt, ami lekötötte a figyelmüket. Kacsintás

Gercsák Anett

Ha egy kalandos szülinapi bulit akarsz a gyerekednek, válaszd a Logikoffert! Kreatív, érdekes és bármely helyszínen alkalmazható játék. Nem, ez nem marketingszöveg, ez egy szülői tapasztalat  Garantáltan leköti a kisiskolás csapatot, élvezettel keresik a kincset, túráztatják az agyukat és tanulják a csapatmunka szépségeit  Élmény nekik, élmény a "kísérő" felnőttnek és még a lakás is épségben megússza  Higgyétek el, megéri! Köszönjük, Logikoffer!

Osztoics Bernadett

Nagyon kellemes időtöltés volt a játék és kint is teljesen jól tudtuk használni. A lányok nagyon élvezték a feladatokat és szerintem ennek a korosztálynak (8-9 évesek) telitalálat ez a szülinapi játék.

Palotai Viktória Kitti

Lánybúcsú keretében volt szerencsénk játszani a LogiKoffer-rel, és nagyon élveztük! Vigyor Ötletekben gazdag, fantáziadús játék, számtalan izgalmas feladvánnyal! Óriási élmény volt, nagyon szépen köszönjük! Király

Hinterstein Anikó

Kincskereső kalóz házibuli egy LogiKoffer-rel. Zseniális ötlet gyerekbulihoz, csak ajánlani tudom     

Horváth Genovéva

Még egyszer szeretném megköszönni a szülinapi játékot! Nagyon élveztük mi is, nemcsak a gyerekek Nevetés Hálából küldök néhány képet is! További minden jót a Logikoffernek! Szerintem fogunk még találkozni! Vigyor

Cser Mónika

Köszönjük a fantasztikus élményt!!! Nagyon jó hangulatú bő egy órát töltöttünk el a csapatépítő játékkal, küldök egy fotót is. Nevetés

Árvai Anna

A hónap elején a fiam szülinapi bulijára kibéreltük a kalózos koffert. A gyerekek nagyon jól szórakoztak. Végig összetartotta és lekötötte a csapatot a sok kreatív talány. Ezért utólag is végtelenül hálás vagyok és minden elismerésem a színvonalas kincskereső játékért! Köszönet érte! Vigyor

Garai Dóra

Ez egy szuper játék! A szülinapi buli hangulatát teljesen feldobta! Örülök, hogy a gyerekek értelmes szórakozással töltötték az időt. Nagy siker volt! Igazán kreatív és egyedi az egész játékmenet. Remek szülinapi program volt! A kiegészítő csomag is nagyon tetszett!

Török-Dongó Melitta

Felnőtt koffer: sejtettük, hogy nem lehet rossz, de hogy ennyire ötletes, igényes, hiteles és érdekes, azt nem. Felülmúlta az elvárásainkat. Érdemes sokan játszani, szünetekkel, egy-egy kisebb csapatra bízva egy feladatot. Számtalan feladvány van benne. Köszönjük az élményt!

Hargitai Éva

Kedves gyerekzsúrok szervezésében érdekelt Szülőtársak, azaz Sorstársaim! Jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a kibérelhető LogiKoffer-t, ami közel 1,5 órás szórakoztató kincskereső társasjáték, rejtélyes feladványokkal. Beltérben is jól játszható, korcsoportonként különböző feladatokkal. Nagyon élvezték a lányok!

Dombovari Akos

Fantasztikus élmény volt a gyerekeknek ez a szülinapi játék. A szülinapi program végén mindenki úgy távozott, hogy ök is ilyen bulit szeretnének majd maguknak. Ennel nagyobb dícseret szerintem nem kell. Köszönjuk a LogiKoffer csapatának!

Oldalak

Vélemény beküldése