Jelenlegi hely

Kalózok Kincse

Gyerekzsúr játék Kalózok Kincse

Kalózok Kincse - Tematikus játékküldetés

Kutassátok fel a Karib-tengeren Jack Sparrow elveszett hajóját és a Kalózok Kincsét! 

LogiKoffer foglalása

Gyerekzsúr játék

Gyerekzsúr játék Kalózok Kincse

logo egy szórakoztató logikai kincskereső társasjáték, ami egy igazán egyedi szórakozást kínál ha gyerekzsúrt szeretnétek rendezni.

A játék segítségével otthonotokba vihetitek a szabadulós játékok izgalmát, hangulatát. A feladatok többsége három részből áll, hogy nagyobb társaságokban is mindenki ki tudja venni a részét a kalandból, így senki nem fog unatkozni. Néhány titkos feladvány a játékból: mágikus polarizált képkeret, dobókockák a sakktáblában, óriás kalóz puzzle...

A játék időtartama létszámtól és korosztálytól függőekb. 90 perc. A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk. A LogiKoffer ideális választás, ha gyerekzsúrra kerestek egy izgalmas otthoni program ötletet.

A játékhoz választható egy Karib-tenger kalózai szülinapi gyerekzsúr kiegészítő party csomag is, ami sok extrával járul, hozzá a buli sikeréhez.

 Felnőtteknek

A Kalózok Kincse játékunk felnőtt verzióban is eléhető. Ajánljuk Nektek, ha csapatépítő programot kerestek vagy nagy nagyobb baráti összejövetelt szeretnétek szervezni.