Jelenlegi hely

GYIK

Meddig lehet nálunk a játék?

A LogiKoffer bérlése alapvetően egy napra szól. Legcélszerűbb, ha az adott nap reggelén viszitek el (9:00 és 10:30 között) és aznap este (19:00 és 22:00 között) hozzátok vissza a játékot! De rugalmasak vagyunk a többi foglalás függvényéban! Keressetek bátran! Online foglaláskor válaszüzenetben megkapjátok a javasolt időpontot, hogy mikor tudjátok elvinni illetve visszahozni. Telefonos foglalás esetében személyesen egyezetjük a megfelelő időpontokat!

 

Mekkora a „csomag”? Mennyire nehéz szállítani?

Egy kézitáskát és egy gurulós bőröndöt kaptok mindegyik küldetés esetén, a játékot egyszerű szállítani, legpraktikusan kocsival tudjátok hazavinni! A kézitáskánál a belső méretet adtuk meg, mivel ebbe lehet majd rejteni az extra ajándékot, ha szeretnétek valamivel Ti magatok is külön meglepni az ünnepeltet. Az alábbi táblázatban minden fontos adatot szerepeltettünk:

MÉRETNEMZETEK ARANYADZSUNGEL & KALÓZOK KINCSE
A bőrönd mérete50cm * 70cm * 30cm40cm * 60cm * 25cm
A kézitáska belső mérete30cm * 27cm * 12cm30cm * 27cm * 12cm
A készlet összsúlya12 Kg10 Kg

Játszható-e a játék szabad téren, kertben?

Igen, jó idő esetén mindenképpen! Csak egy kis rugalmasságot igényel tőletek egy-két feladatnál, pl. ha titkos könyvet kell kereni a polcon, akkor más rejtekhelyet kell találnotok.

 

Mekkora helyre van szükség a játékhoz?

A játék akár egy kis lakásban is lejátszható, egy nappali méretű szobára van hozzá szükség.

 

Hogyan jutunk tovább, ha elakadunk?

A kézitáskában egy kis Megoldások füzetet találtok mindegyik küldetés esetén. Ez tartlamzza a teljes játékmenetet és fellapozhatjátok, ha bármilyen segítségre van szükségetek. Ha netán bármi egyéb kérdésetek lenne, akkor szívesen állunk rendelkezésre telefonon.

 

Házigazdaként is ugyanolyan részese lehetek a felnőtt játéknak?

Természetesen! Mindössze annyi a különbség, hogy a kézitáska tartalmát Neked kell elrejtened a rövid útmutatás alapján. A feladatok döntő többsége azonban a kofferen belül található, így csak néhány rejtekhelyet fogsz ismerni, de a kódok megfejtése, a feladatok megoldása ugyanolyan kihívást jelent majd Neked is.