Jelenlegi hely

Dzsungel Kincse

Szülinapi zsúr játék Dzsungel Kincse

 

Dzsungel Kincse – szülinapi zsúr játék gyerekeknek 

 Keressétek meg a dzsungel titokzatos kincsét az őserdő mélyén az állatok segítségével!

 

LogiKoffer foglalása

 

Szülinapi zsúr - Dzsungel kincseBizonyára minden évben sokat gondolkodsz azon, mivel lehetne szórakoztatni gyermeked szülinapi zsúrján a kis örökmozgókat, lehetőleg a lakás szétszedése nélkül, mindenkit egyszerre szemmel tartva. A Logikoffer logikai kincskereső társasjáték egy igazán izgalmas megoldást kínál a szülinapi zsúrra, ráadásul még animátorra sincs szükség, ez a játék egyszerűen lejátszható minimális szülői segítséggel. Kedvcsinálónak, pár rejtélyes feladvány játékunkból: nyomkeresés iránytűvel, zenedoboz a titkos könyvben, kódolt üzenet a palackban...

A gyermekek változatos, ügyességet, logikus gondolkodást fejlesztő feladatok megoldásán keresztül bukkannak a kincs nyomára. Ha netán elakadnának egy feladatnál, a szülő (vagy más játékmester) könnyen kisegítheti őket a megoldások füzet segítségével.A küldetés végén finomságokkal jutalmazzuk a gyerekeket, ahogy az egy szülinapi zsúrokon szokás. Ezen felül igény esetén lehetőséget biztosítunk egyedi ajándék elhelyezésére is. 

A játék időtartama korosztálytól és létszámtól függően nagyjából 90 perc. A játékot 7-12 éves kisiskolás gyerekek számára ajánljuk. A játék ideális választás, ha szülinapi zsúrra otthoni programot kerestek.

A játékhoz tartozik egy választható szülinapi zsúr kiegészítő csomag is, ami igazán teljessé teszi a szülinapi élményt!