Jelenlegi hely

Vélemények

Drabik Rita

10. születésnapi bulira a Nemzetek Aranya játékot választottuk. A kofferes csapat rugalmas, kedves, segítőkész. A játék nagyon jól elő van készítve a szülőknek 2 percet vesz igénybe a játék indítása előtt. Praktikus, hogy nem nagy helyigényű játék ezért akár kis lakásban is játszható. A gyerekek nagyon élvezték 1,5-2 órás garantált izgalom. Időnként volt elakadás de szerencsére vannak segítőkártyák. Köszönjük, nekünk nagyon bejött! :)

Sebestyénné Balázs Mónika

11 éves lányom szülinapi buliján játszottak a játékkal. Szuper jó volt, nagyon élvezték. Plusz a kiegészítők is klasszak hozzá.

Illyés Viktória

Mindenkinek ajànlom ezt fantasztikus, szòrakoztatò ès ötletes jàtèkot! :) Imàdtuk!

Tóthné Bori Alíz

9 éves kislányom zsúrján játszották, teljesen bezsongtak tőle, élvezték a dzsungeles kódfejtést! Még napokkal később is beszélnek róla. Ki kell próbálni!

Horváth Szandra

Szenzációs játék!!! Ajánlom Mindenkinek!! A legjobb választás egy szülinapra!

Aranyosi Viktória

Köszönjük a Nyomtatható Nyomkereső játékot, melyet a múlt héten szombaton sikerült lejátszanunk egy 10 fős 10 évesekből álló csapattal. A gyerekek és mi szülők is nagyon jól éreztük magunkat, a játék szépen kidolgozott, igényes, tartalmas, és nem utolsó sorban jó minőségű. Minden részletre figyeltek a csomag összeállítása során a meghívóktól a zenén át a szabadon kitölthető rejtekhely listáig és a szülinapi helyszínt jelző kifüggeszthető tábláig, ez nagyban megkönnyítette az előkészületeket. Köszönjük a hozzájárulást még egyszer a sikeres születésnaphoz. Szívesen ajánlom a Logikoffert másoknak is.

Hajdú Attiláné

Kislányomnak otthoni szülinapi buli szervezéséhez keresgéltem a neten. A kalózos csomag volt már csak szabad, kicsit aggódtam, hogy nem elég "lányos", nem fogják élvezni. A várakozásokat felülmúlta, mindenki egyformán lelkesen, aktívan vett részt a játékban. Színvonalas, könnyen kezelhető eszközök, szuper feladványok, és meglepetés! Sokkal jobb volt, mint a játszóházban. Egy kérdésük volt a végén: nincs véletlen még egy készlet? Köszönjük Logikoffer!

Vörös Balázs

Születésnapra béreltük ki a LogiKoffer Kalózok Kincse koffert. A leírás alapján azt gondoltuk, hogy a zsúr egyik jó szórakoztató eleme lesz. A végén még kellemesebben csalódtunk, összegezve a délutánt, egyértelműen a szülinap csúcspontja volt a játék, a gyerekek rendkívül élvezték és mi felnőttek is remekül szórakoztunk. Legközelebb valamelyik másik játékot próbáljuk ki!

Gazsó Katalin

Majdnem 10 éves lányom lelkendezve jött haza egyik barátnője szülinapjáról és kijelentette hogy ő is ilyet szeretne. Mi a dzsungeles játékot választottuk és tényleg elsöprő volt a sikere,amíg meg nem oldották a feladatokat még a torta,rágcsa,ajándékbontogatás se érdekelte őket.Jó ötlet volt a szülinapi kiegészítő csomag megrendelése,ezzel vált teljessé a buli.Minden szülőnek szívből ajánlom remek program,nagyon korrekt szolgáltató.

Terfy Anna

Fiam 10 éves születésnapjára béreltünk Logikoffert, és a legjobb választásnak bizonyult. Nagyon színvonalas a kerettörténet, könnyen követhető, izgalmasak a feladatok és lenyűgözőek a biztosított tárgyi eszközök! Csak ajánlani tudom Mindenkinek! Nálunk nagyon bevált :) Köszönjük!

Kertész Mónika

Kislányom 8 éves, szülinapi bulira elküldtük a meghívókat. Ahogy közeledett az időpont, láttam, kerti partit el fogja mosni az eső. Ekkor találtam rá a logikofferre. Nagyon tetszett a gyerekeknek. Semmi plusz felkészülést nem igémyelt, könnyen levezényeltem az egész játékot. Legjobb megoldás egy jó, tartalmas bulihoz!

Nagy Melinda

Szülinapi zsúron 10, 8 éves gyerkőc játszott a dzsungeles kincskeresővel! Szuper volt! Nagyon élvezték! 

Jancsekné D. Judit

A Nemzetek Aranya felnőtt játékkal játszottunk 10 fő 50 év körüliek. Fantasztikus volt! Nagyon jól éreztuk magunkat, logikus, kreativ volt! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Jó lenne ha lenne még több felnőtt játék!

Rajkai Viola

Kilenc éves fiú szülinapi buliját dobta fel a játék, nagyon élvezték a gyerekek és én is, mint játékvezető. Furfangos feladványok, sok lehetőség a közös fejtörésre, rengeteg sikerélmény. Nagyjából másfél óra alatt végeztek a feladatokkal és nagyon intenzíven és vidáman telt az idő. Csak ajánlani tudom, már tervezem, hogy kikölcsönzöm a felnőtt változatot magunknak...

Sebőkné Liptay Nóra

A lányom és barátai játszottak a dzsungeles kalandokkal a szülinapi zsúron. Változatos, érdekes, ügyességet, kis gondolkodást igénylő feladatokon keresztül jutottak el az elrejtett ládához, aminek nagyon megörültek, mert tele volt számukra nagyon értékes kinccsel. A dekoráció, zene, dzsungel kalap, bevezető játék sokat dobott a hangulaton. Örülök, hogy rábukkantam erre a szülinapi játékra, szívesen kipróbálnám a felnőtt változatot!

Kiss Éva

Nagyon igényes, szórakoztató játék, a lányom 12. szülinapjára kölcsönöztük. A 10 fős kis csapat remekül szórakozott, imádták a változatos rejtvényeket, feladatokat, kombinációkat. Azóta már több szülőnek is ajánlottam, és náluk is sikert aratott. 

Simon Gabriella

Mi a dzsungel változatot próbáltuk, szülinapi csomaggal kiegészítve, egy tucat tízéves leánykával. Tényleg csak pár perc előkészületet igényelt és aztán már indulhatott is a játék, amit mi szülők is nagyon élveztünk. A feladványokat a gyerekek egy csapatként oldották meg azon versengve, hogy ki nyissa ki a következő lakatot. Nevettek, kutattak fáradhatatlanul. A kincses ládika megtalálása pedig még nagyobb sikert aratott! Nagyon ötletes játék, azóta már többeknek is ajánlottuk! Ja, és távozóban nálunk is elhangzott a bűvös mondat:"Anya, én is ilyet akarok!" :)

Köszönjük Logikoffer! (a többi változatot is ki fogjuk próbálni)
Szabó Edina

Vidéki szülinapi buli lévén mi a Nyomtatható Nyomkereső játékot próbáltuk ki és nem csalódtunk, remek szórakozásnak bizonyult. A gyerekek nagyon szerették ezt az igazlmas szülinapi programot. Nagyon lelkesen kutatták az elrejtett nyomokat, egyszerre volt mozgalmas és gondolkodtató is a játék. A megrendelés rendkívül gördülékenyen ment, egyszerű és nagyszerű ötlet szülinapi zsúrra. Nagy könnyebbség volt, hogy ezúttal nekem semmit sem kellett készülnöm a játékok kapcsán, mindent készen kaptam. Köszönöm!

Okosjáték Tábor

A kincskereső játék nagyon szórakoztató volt, a gyerekek nem voltak azonos korban, sem nemben, mégis mindenki megtalálta az épp neki való feladatot, és hosszasan elvoltak a játékkal. A feladványok sokszínűek, és élvezetesek voltak. A kincsesládát a végén pedig nagyszerű ötletnek tartom, mivel a gyerekek így jutalmazva voltak, hosszas rejtvényfejtegetés után, és annak ellenére, hogy az önmagában is tetszett nekik, ez egy kiváló lezárás volt, csupa boldog arcot láttam, amikor meglátták azt a sok édességet. Személyszerint a feladványokat tartom nagyon jóknak, voltam pár szabadulószobában, összehasonlításban kevés helyen voltak ennyire színesek a feladatok!

Halászné Szabó Ibolya

Mi a nyomtatható nyomkereső változatot próbáltuk ki. 10-11 éves gyerekek játszották. Rettenetesen élvezték :-) Futva mentek mindig egyik állomásról a másikra. Hatalmas izgalomban voltak. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert igazán gondban voltam, hogy mivel kössem le őket a gyerekzsúron.... Szóval.. KÖSZÖNÖM

Antal Anikó

Fiam 12. születésnapjára vittem el a kincskereső játékot (Nemzetek aranya), ami nagyon tetszett neki és barátainak. Legalább 2 órát foglalkoztak a szülinapi játékkal, és bevallom apróbb segítségre is szükségük volt a talány megfejtéséhez. A fiúknak logikus gondolkodásra, kitartásra és az együttműködésre is szükségük volt, hogy végigcsinálhassák a feladatokat, ezért ajánlom mindenkinek! Nagyon jó szülinapi program!

Somlyay Zsuzsanna

Mi nem szülinapi zsúrra, hanem egy másodikos iskolai osztály számára választottuk a dzsungeles kincskereső játékot. A suliban lehetőség volt minden gyereknek saját nap szervezésére és ehhez igazán jó alapot adott ez a játék és a kiegészítők. Kreatív, humoros feladatok és igazi csapatmunka! Nagyon élvezték a gyerekek és mi felnőttek is. Ami nagyon kényelmes volt, hogy csak pár perc előkészítésre volt szükség. Csak ajánlani tudom mindenkinek, legyen szó szülinapi programokról vagy egyéb más programról!

Venczel Tímea

Szuper, jól kidolgozott játék! Nemcsak a gyerekeknek tetszett,de a felnőtteknek is! Jövőre jöhet a másik tematika!

Nyitrai Klára

Hihetetlenül igényes, ötletes, szuper kincskereső játék volt. Látszik, hogy a készítői időt, energiát nem sajnálva, a gyerekek szórakozását szem előtt tartva találták ki a feladatokat. Ajánlom mindenkinek, aki a szabad játék és őrjöngés mellett valami tartalmasabb időtöltést is szeretne egy gyerekzsúrra, megfizethető áron. Köszönjük az élményt. Hamarosan kipróbálunk egy másik koffert is!

Barabás Krisztina

Kisfiam 9. szülinapi bulijára rendeltük meg a kincskereső játékot amit hatalmas lelkesedéssel és kíváncsisággal fogadott a 10 fős gyerekcsapat. Már a koffer kinyitásakor felpörögtek, és ez a játék végéig nem hagyott alább. Maga a szülinapi játék egy igényesen kivitelezett, rendkívül jól felépített, ötletes feladatsorból áll, melyben nincs két egyforma feladat. A kincskereső játék során néhány izgalmas eszközzel is megismerkedhetnek a gyerkőcök, melyek elvezetik őket a megoldáshoz. Ezeket nagyon élvezték! Mi játék során egyes feladatoknál három csoportba osztottuk a gyerekeket, így mindenki aktívan részt vehetett az együttgondolkodásban, illetve az eszközökhöz is jobban hozzáfértek. Ez egy igazi csapatépítő játék, melyben a gyerekek egymást segítve teljesíthetik a küldetést és jutnak el a "KINCS"-hez! Minden elismerésem az ötletgazdáké, felejthetetlen szülinapi élmény volt ez a 1,5 óra!

Czakó Erika

Ez a kincskereső játék elsőre akkora sikert aratott, hogy a következő szülinapi zsúrra létszám stopot kellet alkalmazni. Hihetetlenül leköti a gyerekeket és irányvonalat ad a szülinapi bulinak, csak dicsérni tudom. Köszönjük.

Gyulavári Edina

Kisfiunk 7. szülinapjának fénypontja volt a LogiKoffer kincskereső játék. Egy háznál tartott szülinapi bulinál sokszor nehéz lekötni a gyerekeket, de most mentek, kutattak, agyaltak, ötleteltek, és mindannyian nagyon jól szórakoztak. Volt pár kisebb gyerek is (4-5 éves), de még ők is találtak kedvükre valót a fejtörők között. A rendelés maga nagyon flottul ment, még késő este is kedvesen fogadtak bennünket a csomaggal. Kisfiam a szülinapi buli végén csak annyit mondott: “Bárcsak most kezdődne még csak a móka”. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.

Annus Mónika

Nagy élmény volt a “Nemzetek Aranya” kincskereső játék minden egyes feladata, a lányok imádták! Ötletes, kreatív, gondolkodtató, szórakoztató szülinapi játék. Ideális választás volt a 9. szülinapi bulira. 9 kislány izgatottan játszotta végig a 1,5 órát. Csak ajanlani tudom 7-10 éves korosztálynak, nem csak szülinapra! Szerintem 10 főig ideális. Ár-érték arányban is nagyon jó! Nagyon köszönjük Logikoffer!

Szabady Réka

Tavaly leánykánk 11 születésnapi buliján próbáltuk ki a kalózos koffert. Szuper volt!! Élmény, ötletesség, kivitelezés kiváló!!!! Köszönjük!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a szülinapi játékokat!!

Gazsó Katalin

Majdnem 10 éves lányom lelkendezve jött haza egyik barátnője szülinapjáról azt kérdezve lehet-e neki is logikofferes szülinapi bulija.Mi a dzsungeleset választottuk és valóban elsöprő sikere volt a 10 vendég kislány körében. Jó döntés volt a kiegészítő szülinapi zsúr csomag választása így vált tejessé a buli.Úgy elfáradtak az élményektől,hogy semmi gondot nem okozott,hogy ittalvós szülinapi buli keveredett belőle.Minden szülőnek ajánlom,remek ötletek,korrekt szolgáltató!szülinapi zsúr ötletek

Oldalak

Vélemény beküldése