Jelenlegi hely

Vélemények

Szabó Edina

Vidéki szülinapi buli lévén mi a Nyomtatható Nyomkereső játékot próbáltuk ki és nem csalódtunk, remek szórakozásnak bizonyult. A gyerekek nagyon szerették ezt az igazlmas szülinapi programot. Nagyon lelkesen kutatták az elrejtett nyomokat, egyszerre volt mozgalmas és gondolkodtató is a játék. A megrendelés rendkívül gördülékenyen ment, egyszerű és nagyszerű ötlet szülinapi zsúrra. Nagy könnyebbség volt, hogy ezúttal nekem semmit sem kellett készülnöm a játékok kapcsán, mindent készen kaptam. Köszönöm!

Okosjáték Tábor

A kincskereső játék nagyon szórakoztató volt, a gyerekek nem voltak azonos korban, sem nemben, mégis mindenki megtalálta az épp neki való feladatot, és hosszasan elvoltak a játékkal. A feladványok sokszínűek, és élvezetesek voltak. A kincsesládát a végén pedig nagyszerű ötletnek tartom, mivel a gyerekek így jutalmazva voltak, hosszas rejtvényfejtegetés után, és annak ellenére, hogy az önmagában is tetszett nekik, ez egy kiváló lezárás volt, csupa boldog arcot láttam, amikor meglátták azt a sok édességet. Személyszerint a feladványokat tartom nagyon jóknak, voltam pár szabadulószobában, összehasonlításban kevés helyen voltak ennyire színesek a feladatok!

Halászné Szabó Ibolya

Mi a nyomtatható nyomkereső változatot próbáltuk ki. 10-11 éves gyerekek játszották. Rettenetesen élvezték :-) Futva mentek mindig egyik állomásról a másikra. Hatalmas izgalomban voltak. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert igazán gondban voltam, hogy mivel kössem le őket a gyerekzsúron.... Szóval.. KÖSZÖNÖM

Antal Anikó

Fiam 12. születésnapjára vittem el a kincskereső játékot (Nemzetek aranya), ami nagyon tetszett neki és barátainak. Legalább 2 órát foglalkoztak a szülinapi játékkal, és bevallom apróbb segítségre is szükségük volt a talány megfejtéséhez. A fiúknak logikus gondolkodásra, kitartásra és az együttműködésre is szükségük volt, hogy végigcsinálhassák a feladatokat, ezért ajánlom mindenkinek! Nagyon jó szülinapi program!

Somlyay Zsuzsanna

Mi nem szülinapi zsúrra, hanem egy másodikos iskolai osztály számára választottuk a dzsungeles kincskereső játékot. A suliban lehetőség volt minden gyereknek saját nap szervezésére és ehhez igazán jó alapot adott ez a játék és a kiegészítők. Kreatív, humoros feladatok és igazi csapatmunka! Nagyon élvezték a gyerekek és mi felnőttek is. Ami nagyon kényelmes volt, hogy csak pár perc előkészítésre volt szükség. Csak ajánlani tudom mindenkinek, legyen szó szülinapi programokról vagy egyéb más programról!

Venczel Tímea

Szuper, jól kidolgozott játék! Nemcsak a gyerekeknek tetszett,de a felnőtteknek is! Jövőre jöhet a másik tematika!

Nyitrai Klára

Hihetetlenül igényes, ötletes, szuper kincskereső játék volt. Látszik, hogy a készítői időt, energiát nem sajnálva, a gyerekek szórakozását szem előtt tartva találták ki a feladatokat. Ajánlom mindenkinek, aki a szabad játék és őrjöngés mellett valami tartalmasabb időtöltést is szeretne egy gyerekzsúrra, megfizethető áron. Köszönjük az élményt. Hamarosan kipróbálunk egy másik koffert is!

Barabás Krisztina

Kisfiam 9. szülinapi bulijára rendeltük meg a kincskereső játékot amit hatalmas lelkesedéssel és kíváncsisággal fogadott a 10 fős gyerekcsapat. Már a koffer kinyitásakor felpörögtek, és ez a játék végéig nem hagyott alább. Maga a szülinapi játék egy igényesen kivitelezett, rendkívül jól felépített, ötletes feladatsorból áll, melyben nincs két egyforma feladat. A kincskereső játék során néhány izgalmas eszközzel is megismerkedhetnek a gyerkőcök, melyek elvezetik őket a megoldáshoz. Ezeket nagyon élvezték! Mi játék során egyes feladatoknál három csoportba osztottuk a gyerekeket, így mindenki aktívan részt vehetett az együttgondolkodásban, illetve az eszközökhöz is jobban hozzáfértek. Ez egy igazi csapatépítő játék, melyben a gyerekek egymást segítve teljesíthetik a küldetést és jutnak el a "KINCS"-hez! Minden elismerésem az ötletgazdáké, felejthetetlen szülinapi élmény volt ez a 1,5 óra!

Czakó Erika

Ez a kincskereső játék elsőre akkora sikert aratott, hogy a következő szülinapi zsúrra létszám stopot kellet alkalmazni. Hihetetlenül leköti a gyerekeket és irányvonalat ad a szülinapi bulinak, csak dicsérni tudom. Köszönjük.

Gyulavári Edina

Kisfiunk 7. szülinapjának fénypontja volt a LogiKoffer kincskereső játék. Egy háznál tartott szülinapi bulinál sokszor nehéz lekötni a gyerekeket, de most mentek, kutattak, agyaltak, ötleteltek, és mindannyian nagyon jól szórakoztak. Volt pár kisebb gyerek is (4-5 éves), de még ők is találtak kedvükre valót a fejtörők között. A rendelés maga nagyon flottul ment, még késő este is kedvesen fogadtak bennünket a csomaggal. Kisfiam a szülinapi buli végén csak annyit mondott: “Bárcsak most kezdődne még csak a móka”. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.

Annus Mónika

Nagy élmény volt a “Nemzetek Aranya” kincskereső játék minden egyes feladata, a lányok imádták! Ötletes, kreatív, gondolkodtató, szórakoztató szülinapi játék. Ideális választás volt a 9. szülinapi bulira. 9 kislány izgatottan játszotta végig a 1,5 órát. Csak ajanlani tudom 7-10 éves korosztálynak, nem csak szülinapra! Szerintem 10 főig ideális. Ár-érték arányban is nagyon jó! Nagyon köszönjük Logikoffer!

Szabady Réka

Tavaly leánykánk 11 születésnapi buliján próbáltuk ki a kalózos koffert. Szuper volt!! Élmény, ötletesség, kivitelezés kiváló!!!! Köszönjük!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a szülinapi játékokat!!

Gazsó Katalin

Majdnem 10 éves lányom lelkendezve jött haza egyik barátnője szülinapjáról azt kérdezve lehet-e neki is logikofferes szülinapi bulija.Mi a dzsungeleset választottuk és valóban elsöprő sikere volt a 10 vendég kislány körében. Jó döntés volt a kiegészítő szülinapi zsúr csomag választása így vált tejessé a buli.Úgy elfáradtak az élményektől,hogy semmi gondot nem okozott,hogy ittalvós szülinapi buli keveredett belőle.Minden szülőnek ajánlom,remek ötletek,korrekt szolgáltató!szülinapi zsúr ötletek

Portörő Ágnes

Nem akartunk klisészerű játszóházas szülinapi zsúrt a kisfiunknak, hanem annál inkább valami izgalmasabbat, érdekesebbet kerestünk. A Logikoffer tökéletes választás volt, a gyerekek nagyon lelkesen oldották meg a rejtvényeket, teljesen olyan volt, mint ha az otthonunkba költözött volna egy igazi szabaduló szoba szerű játék. Szívből ajánlom mindenkinek a kincskereső játékot! 

Kuzmányiné Nyeste Gabriella

Tíz 9 éves törte a fejét 1,5 órán keresztül a Dzsungel Kincse csomag felett. A szülinapi kiegészítő csomagból külön kiemelném az állatos névadós játékot és a mókás kvízt - rengeteget nevettünk! A zenei válogatás pedig remek hangulatot teremtett a szülinapi zsúr lezárásához. Csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!

Czinger Brigitta

Aggódva bár, de bízva a jó véleményekben mi is kipróbáltuk és fantasztikus sikere volt. 8 gyerek 2 óra játék és még a házat sem kapták szét. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, szuper szülinapi játék!!

Stromajer Andrea

15 gyerek két órán keresztül csendben, egymást segitve, együttgondolkodva játszott. Azt mondták a legjobb szülinapi buli volt. Köszönjük!

Hermann-Lizer Krisztina

Különleges, izgalmakkal teli szülinapi programunk volt ezzel a játékkal. Nem kellett előre gondolkodni, szervezkedni, készen kaptunk mindent. Köszönjük az ötletet! kincskereső játék

Hollai Gábor

9 gyerek 2 órán át, megállás nélkül játszott a DZSUNGEL KALANDJAIVAL.
Jól kitalált, igényesen kivitelezett, a gyerekeket motiváló, tényleg nagyszerű kincskereső játék. Köszönjük! 

Koczka Éva

Nagyon ötletes szülinapi játék! A gyerekek élvezettel és jókedvűen oldották meg
a kalandos feladatokat. Kislányom 10 éves szülinapi bulijának fő
programja volt. Fiúk, lányok egy véleményen voltak: Szuper kincskereső játék!

Juhász Márta

Nagyon szuper kincskereső játék. A kislányom nagyon imádta. Fantasztikus ötlet! Eddig nem akart a kislányom otthon szülinapi zsúrt tartani, de azt mondta jövőre is otthon lesz, egy újabb Logikofferrel!! Köszönjük az élményt.

Kelemen Magdolna

Nagyon jó szülinapi program. Igényes, szép kiegészítők. Csak ajánlani tudom, próbáljátok ki!

Dudás Gábor

Ha valaki gyerekének szülinapi zsúrjára nem tudja, hová vigye, izgalmas progit szeretne, de nem ricsajt - tegnap gyerekzsúr volt nálunk, s szabadulószobát rendeztünk a lakásban.

A szülinapi játékokat a LogiKoffer-től béreltük, s a ráhangoló feladatokkal három órára lekötött egy 8 fős 9 éves fiú csapatot. szülinapi ajándék 

Szabó Lajos

Köszönjük a játékot! Nagyon tetszett a gyerekeknek, izgalmas és tartalmas szülinapi játék volt, ami lekötötte a figyelmüket.

Gercsák Anett

Ha egy kalandos szülinapi bulit akarsz a gyerekednek, válaszd a Logikoffer kicskereső játékot! Kreatív, érdekes és bármely helyszínen alkalmazható szülinapi játék. Nem, ez nem marketingszöveg, ez egy szülői tapasztalat szülinapi buli Garantáltan leköti a kisiskolás csapatot, élvezettel keresik a kincset, túráztatják az agyukat és tanulják a csapatmunka szépségeit kincskereső játék Élmény nekik, élmény a "kísérő" felnőttnek és még a lakás is épségben megússza szülinapi játékok Higgyétek el, megéri! Remek szülinapi program gyerekzsúrra! Köszönjük, Logikoffer!

Osztoics Bernadett

Nagyon kellemes időtöltés volt a játék és kint is teljesen jól tudtuk használni. A lányok nagyon élvezték a feladatokat és szerintem ennek a korosztálynak (8-9 évesek) telitalálat ez a szülinapi játék.

Palotai Viktória Kitti

Lánybúcsú keretében volt szerencsénk játszani a LogiKoffer-rel, és nagyon élveztük! Ötletekben gazdag, fantáziadús kincskereső játék, számtalan izgalmas feladvánnyal! Óriási élmény volt, nagyon szépen köszönjük!

Hinterstein Anikó

Kincskereső kalóz házibuli egy LogiKoffer-rel. Zseniális ötlet gyerekbulihoz, csak ajánlani tudom szülinapi ajándék  gyerekzsúr szülinapi játékok kincskereső játék

Horváth Genovéva

Még egyszer szeretném megköszönni a szülinapi játékot! Nagyon élveztük mi is, nemcsak a gyerekek. Hálából küldök néhány képet is! További minden jót a Logikoffernek! Szerintem fogunk még találkozni!

Cser Mónika

Köszönjük a fantasztikus élményt!!! Nagyon jó hangulatú bő egy órát töltöttünk el a csapatépítő játékkal, küldök egy fotót is.

Oldalak

Vélemény beküldése